DROP YOUR DETAILS HERE :

Kawan-kawan dan kenalan yang disayangi, dengan berbesarhati kami memohon kerjasama dari anda untuk isikan form yang disediakan khas ini untuk tujuan penghantaran Kad Jemputan ke Majlis Perkahwinan kami yang bakal berlangsung pada:

TARIKH : 12 JUNE 2010
HARI : SABTU (minggu ke-2 cuti sekolah)
TEMPAT :DEWAN KENANGAN TUN ABDUL RAZAK, PEKAN BALING, KEDAH.

Nama:
Email:
ym:
No. HP:
Alamat Semasa:
Adakah anda akan menghadiri Majlis Perkahwinan Kami?
Mesej dari anda:

Create a web form here

Tuesday, March 16, 2010

TEMPAT PERANGINAN MENARIK DI BALING ;)


Pepatah mengatakan, Sambil Menyelam Minum Air..

Alang-alang ampa sampai ke Baling untuk menghadiri Majlis Perkahwinan kami nanti, alangkah ruginya jika ampa tidak melawat ke tempat-tempat peranginan yang semestinya di antara yang menarik dan terbaik di Malaysia.. Betoi! xtipu punya..

Kalau sebelum ni ampa penah mandi air terjun, mandi sungai di tempat anda, sungai dan air terjun di Baling banyak bezanya dari tempat2 lain..
Antaranya:Pada sebelah malam pun anda boleh makan angin sambil mandi-manda.. Kat mana? Tempat yang paling special sampaikan orang dari KL pun ramai dah sampai ke situ.. Kalau anda belum sampai lagi, jangan lepaskan peluang ni sebab dah alang-alang sampai ke Baling.. Lepas makan kenduri kami tu, pada sebelah malamnya ampa boleh la berkunjung ke Kolam Air Panas Ulu Legong.. Memang tip top.. Kolam air panas semulajadi..

Bagi yang belum pernah menjejakkan kaki ke luar negara, inilah peluang anda kalau dah sampai ke Baling.. dari Baling hanya 20minit perjalanan menaiki kereta, ampa boleh sampai ke luar negara? tak percaya? Tengok peta kat bawah ni..


Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Pekan Baling, sila layari http://balingtown.blogspot.com/

No comments:

Post a Comment